Joi,
25.04.2024
Ploi Scurte
Acum
8°C

Castigatori la plata facturii pentru apa

Ediţia din luna decembrie a concursului „Apa este viaţă” a adus premii pentru doi sibieni, clienţi ai societăţii „Apă Canal” S.A. Vasile Roșu, str. Argintarilor nr.4 a câştigat o baterie pentru cadă și Adrian Irimescu, str. L.Blaga nr.1 - o baterie pentru lavoar.Câștigătorii sunt aşteptaţi la sediul „Apă Canal” pentru a intra în posesia premiilor. Extragerea taloanelor a avut loc miercuri 2 decembrie a.c., la casieria din Piaţa Mică şi au participat 1008 taloane, depuse de clienţii care şi-au achitat facturile de apă, aferente lunii noiembrie. Următoarea ediţie a concursului va avea loc luni, 4 ianuarie 2010, orele 9,30 extragerile având loc la casieria din Piaţa Mică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus