Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Salconserv ofera premii in bani

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Salconserv Mediaş lansează un concurs pentru clienţilor fideli. Astfel, prin intermediul campaniei “De sărbători te bucuri de gustul de altădată !”, sibienii pot câştiga, fără tragere la sorţi, două pate-uri, la un anumit nivel de achiziţie şi, prin tragere la sorţi, unul din cele 12 premii a câte 150 lei. "Toţi consumatorii care cumpără produse de minim 25 lei, în perioada 2-20 decembrie 2009, din reţeaua de magazine Salconserv, primesc un card de sărbători şi un clopoţel autocolant pe care-l pot ataşa cardului. Când cardul este complet ( 4 clopoţei) participanţii primesc automat 2 Pate-uri Gratis şi intră în cursa pentru cele 12 premii în valoare de 150 lei fiecare", precizează compania. Extragerea va avea loc in 22 decembrie 2009 la sediul central din Mediaş. Regulamentul complet se poate consulta in magazine si pe site-ul producatorului www.salconserv.com . Fabrica Salconxerv Mediaş funcţionează din anul 1895.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

crenvustiul de calitate

Acum 14 ani

Mai bine ar fi atenti la calitatea produselor; iar acest concurs nu are nimic atragator, am crezut ca vor ajunge sa produca acele mezeluri de calitate cu care salconserv a fost renumita inainte de'89. Nu este totul sa iei numele unui "brend" daca nu faci nimic de calitate si nu iesi pe piata cu ceva nou.Pacat de investitie !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus