Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Tursib-ul intra si pe strada Turda. Reconfigurarea traseelor, mai incolo

După prelungirea străzii Turda până în Zona Industrială Vest, compania de transport public local va devia traseele către zona de nord a oraşului pe această arteră, chiar dacă stratul de asfalt de uzură va fi turnat numai anul viitor. Începând cu data de 6 decembrie, autobuzele de pe traseele 111, 113, 114 şi 115, cu capăt de linie pe strada Europa Unită, vor circula pe strada Turda pentru a evita astfel traficul intens de pe Şoseaua Alba Iulia, informează reprezentanţii administraţiei locale. "În acest fel se va reuşi reducerea timpului de deplasare şi o mai mare siguranţă a circulaţiei evitându-se ieşirea din str. Europa Unită în Şoseaua Alba Iulia (intersecţie nesemaforizată)", se mai arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sibiu. Cât priveşte "noul Tursib" implementat din 15 noiembrie, actualele trasee vor putea fi reconfigurate în viitor şi altele vor putea fi introduse. Dar asta numai după câteva luni. "Suntem deschişi la solicitările sibienilor. Dar au fost făcute schimbări profunde ale sistemului de transport din Sibiu, iar oamenii trebuie să se obişnuiască. Am rugat conducerea Tursib să nu schimbe traseele câteva luni. Oamenii nemulţumiţi pot suna gratuit la linia telefonică a societăţii (0-800-800-586 - n.r.). După, vom hotărî dacă modificăm sau adăugăm trasee. Acum trebuie să luăm în calcul şi traficul de tranzit din oraş, care, în lipsa centurii ocolitoare, produce întârzieri în transportul public", spune primarul Sibiului, Klaus Johannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

x

Acum 14 ani

Prin afirmatia pe care o face dl primar inteleg ca exista nemultumiri. Este evident ca multe trasee au fost facute pentru a avea numere frumoase insa ele nu sunt gandite cum trebuie! Dau exemplu traseul 15 si 17! De kkt! 12? la fel! Astea mi au venit spontan fara a face o analiza serioasa, dar deh...trebuia reformat transportul! Bine ca i a spus Johannis lu popa prostu sa nu schimbe traseele, pt ca omul realmente are probleme cu traseele. Nu trece luna si mai face unul sau il desfiinteaza: exemple? ok : 21, 201, T6, 91, 92
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus