Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Au falsificat mesajul primarului

Primarul din Mediaş, Teodor Neamţu, a reclamat, duminică, la Biroul Electoral Judeţean Sibiu şi la Poliţia Mediaş faptul că persoane necunoscute au distribuit scrisori electorale în numele său, în care îndeamnă la votarea unui anumit candidat, altul decât cel recomandat de el în campanie. Potrivit primarului Teodor Neamţu, mai multe persoane din municipiul Mediaş i-au sesizat faptul că au primit în cutia poştală scrisori cu semnătura sa, în care îi îndeamnă pe alegători să voteze un anumit candidat, transmite Mediafax. "Cei care au făcut asta au falsificat o scrisoare pe care am trimis-o eu medieşenilor imediat după ce m-au ales, în data de 22 noiembrie. Acolo le mulţumeam şi le indicam că, dacă m-au susţinut pe mine, pot susţine şi candidatul pe care eu o să-l votez. Acum au apărut scrisori cu semnătura mea, care, în numele meu, cer locuritorilor oraşului să voteze un alt candidat", a declarat, Teodor Neamţu.
Neamţu spune că a depus plângere şi la BEJ Sibiu şi la Poliţia Mediaş pentru fals şi uz de fals. Potrivit preşedintelui BEJ Sibiu, judecătorul Codruţa Hageanu, plângerea depusă de primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu, a fost transmisă Poliţiei din cauză că nu este de competenţa BEJ. "Noi am luat în discuţie această sesizare, dar, potrivit legii, ne-am declinat competenţa şi am transmis această reclamaţie Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu spre competentă soluţionare", a declarat, corespondentului Mediafax, Codruţa Hageanu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus