Universitatea “Lucian Blaga” organizează Revelionul în spaţiile proprii.
Ca şi în alţi ani, universitatea sibiană pregăteşte serbarea Revelionului în două din spaţiile proprii: cantina restaurant şi centrul Academica.
Cantina restaurant are 260 de locuri disponibile pentru petrecere, în timp ce în centrul Academica există doar 45 de locuri. În ambele cazuri petrecerea costă 150 de lei de persoană.
Iată cum arată meniul pregătit de universitatea pentru petrecerea din noaptea dintre ani.
Aperitiv: - salam Sibiu, şuncă Praga
- muşchi file, şniţel pui
- chifteluţe
- Doboş – caşcaval/şuncă
- rulou şuncă/hrean
- tobă, caltaboş, cârnaţ, jumeri
- măsline, roşii, castraveţi, ardei
- peşte şalău de Nil
- cartofi natur
- lămâie, sos tartar
- ciorbă văcuţă, ciorbă burtă
- ardei iute, smântână
- friptură pui + porc, cartofi piure, salată varză
- cordon bleu, cartofi pai, murături
- sarmale cu mămăliguţă şi smântână
- tort fructe, fursecuri asortate, fructe
- cafea
- paine
- bere Ursus, suc Cola şi Fanta
- apă minerală, apa plată, lichior Chery, şampanie
- vin alb şi vin roşu de Recaş, ţuică, coniac Alexandrion
Cum vi se pare Revelionul Universităţii? Aţi fi dispus să participaţi?
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Revelionul Universităţii , Lucian Blaga
Vizualizari: 487
Ultimele comentarii
Acum 3 ore
Dragan Cristina
Acum 3 ore
Emil
Acum 4 ore
Hermannstädter
Acum 4 ore
Valentino Versace
Acum 4 ore
John