Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Serviciul Pasapoarte, inchis pentru modernizarea softului

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEPS) Sibiu va fi închis în perioada 15 - 16 decembrie pentru implementarea noului program necesar la eliberarea paşapoartelor electronice "Între 15 - 16 decembrie nu se lucrează cu publicul la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple - Sibiu (SPCEEPS). În această perioadă, se va realiza dotarea tehnică a SPCEEPS în vederea trecerii la paşaportul simplu electronic, astfel încât, începând din 17 decembrie, serviciul public va primi numai cererile de eliberare a paşaportului simplu electronic şi a paşaportului simplu temporar", se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Prefectura Sibiu. Programul SPCEEPS Sibiu de lucru cu publicul va fi modificat pentru asigurarea timpului necesar trecerii la noul sistem. Astfel, cererile pentru eliberarea în regim normal a paşapoartelor simple vor fi depuse până vineri, 11 decembrie, iar cele în regim de urgenţă, până luni, 14 decembrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus