Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Gaz Metan incheie turul impotriva Astrei Ploiesti

Gaz Metan Mediaş va juca cu Astra Ploieşti, duminică, 13 decembrie, meciul care încheie turul pentru formaţia de pe Târnavă. Antrenorul medieşenilor este optimist şi spune că speră să obţină cele trei puncte puse în joc, în partida de pe teren propriu. "Întâlnim o echipă aflată într-o formă foarte bună, o echipă care pe teren propriu nu a pierdut nici în faţa Steliei, nici în faţa echipei Dinamo, dar care din deplasări nu a reuşit să aducă prea multe puncte", a declarat Pustai la conferinţa de presă. Pentru meciul de pe 13 decembrie, nu vor evolua Buchta şi Markovici din cauza că sunt accidentaţi. Cu excepţia celor doi, lotul Mediaşului este complet pentru că niciun jucător nu este suspendat. Pustai mai precizează şi că obiectivul acestui tur este să termine pe locul nouă în clasament. Partida va fi duminică, 13 decembrie, de la ora 14:00, transmisă în direct pe GSP TV.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 298

Comentarii

2 comentarii

cipi

Acum 14 ani

haide gazul inca o victorie
Raspunde

yon

Acum 14 ani

Nu merita domnul Pustai sa-i postati o astfel de fotografie in ziarul dvs. Daca nu aveti alta, spuneti ca va trimit eu. Ca in liga lui Mitica, Cea mai frumoasa echipa E echipa noastra Gaz Metan
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus