Sâmbătă,
25.09.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

CSU termina turul pe IV

CSU Sibiu a învins cu 82-75 pe BCA Piteşti într-un meci în care Mike Haiduc a jucat perfect, suplinindu-l pe Jason Smith, care a avut cea mai slabă partidă de până acum. Meciul începe bine pentru Piteşti care dă semne că va face un meci senzaţional. Primele puncte pentru CSU vin prin Roberson care dă un coş de trei. Acelaşi Roberson paseză lui Calvin însă acesta greşeşte, iar oaspeţii recuperează. Johnson începe şi el prost şi ratează mingile "oferite" de BCA, astfel că scorul după două minute scorul este 3-3. Pe rând, Haiduc şi Johnson ratează, la fel şi Calvin care nu înscrie decât după vreo trei încercări repetate. La jumătatea sfertului nu se întâmplă nimic deosebit. Cel care sparge gheaţa este tot Terrance cu cel de-al doilea coş de trei. Piteştenii se mai apropie şi ei la 6-5. Coşurile de trei par că fac legea la începutul meciului pentru că Haiduc aduce cel de-al treilea coş de trei. Intră şi Smith, în minutul 6, în locul lui Brown însă nu face nimic considerabil. Uşor, uşor, CSU se distanţează, iar primul time out vine la 11-5 pentru gazde. Calvin revine şi el cu două coşuri de două puncte. Tripleta Haiduc-Johnson-Brown reuşeşte câteva scheme bune în dauna celor de la Piteşti şi diferenţa este de 13 puncte. Primul sfert se încheie 24-5, Terrance şi Haiduc având 8, respectiv 7 puncte. Cel de-al doilea sfert îl aduce pe Brown în prim plan, dar oaspeţii revin automat cu o serie fulminantă de trei coşuri de trei puncte consecutiv. 29-16 şi piteştenii devin din ce în ce mai periculoşi. Lui Terrance nu îi mai ies coşurile de trei. Prima repriză se încheie 38-33. Roland este protagonisul primelor puncte pentru "studenţii" în partea a doua a partidei. Johnson este faultat de două ori într-un minut şi transformă trei din cele patru libere. Haiduc reuşeşte şi el patru puncte în 30 de secunde şi situaţia pare că se îmbunătăţeşte. Piteştiul egalază, 47-47, iar după câteva greşeli are sibienilor, iau conducerea pentru a doua oară în acest meci 50-51. Egalitatea o stabileşte însă Calvin prin celebrele lui libere, iar Haiduc face diferenţa pe tabelă. Sfertul se încheie 52-51. În ultima parte, se trezeşte şi Smith şi aduce primele puncte ale sfertului patru şi ale sale deasemenea. Antrenorul de la BCA îşi bagă jucătorii în şedinţă la time out. Aceştia revin şi reuşesc toate contraatacurile, iar la jumătatea sferului preiau pentru a treia oară conducerea, 63-64. CSU revine prin Robertson şi se duce la 8 puncte distanţă. Haiduc iese cu cinci greşeli personale, este înlocuit cu Ban care punctează pentru ultima oară în acest an, scor final, 83-75. Pentru CSU Sibiu s-au remarcat: Haiduc 22 puncte, Johnson 14 p, Brown 14 p, Roberson 11 p, Smith 10 p, Calvin 9, Ban 2. A mai evoluat Dohi.

Comentarii

5 comentarii

eu

Acum 11 ani

Articol de cacat !
Raspunde

Zdresk Oklart

Acum 11 ani

repede ma pish peste voi.
Raspunde

PFff

Acum 11 ani

Imi pare rau , de obicei nu critic dar articolul este slabut de tot...nu stau acum sa iau la purecat fraza cu fraza dar am totusi un exemplu care ma zgarie pe urechi: "Coşurile de trei par că fac legea la începutul meciului pentru că Haiduc aduce cel de-al treilea coş de trei." ...cos de trei poate fi inlocuit cu "aruncare de la distanta" , "aruncare din afara" sau alte sinonime pentru a evita astfel de repetari...si turul de campionat nu se termina decat etapa urmatoare care se va juca in ianuarie...mai multa grija si ceva mai multa documentatie pentru ca teoretic, pentru astfel de articole sunteti platiti :)
Raspunde

Resonantz

Acum 11 ani

Crezi ca sunt platiti? Mie halfcourt mi-a propus mai demult sa scriu pentru ei, fara pretentii financiare. Cred ca multi fomuristi, ar fi scris mult mai bine....
Raspunde

PFff

Acum 11 ani

Hc e doar un site de baschet, nu un site al unui ziar care trateaza diferite subiecte...din cate stiu acolo se lucreaza pe voluntariat, bravo lor pentru asta, aici se presupune ca sunt reporteri profesionisti, cu o facultate de jurnalistica in spate...si chiar daca nu ar fi platiti, asta nu inseamna ca au o scuza...mai multa atentie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus