Marţi,
29.11.2022
Partial Noros
Acum
-4°C

Zapada umple Urgenta

Medicii Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu au avut mult de furcă în ultimele 24 de ore. Din cauza zăpezii abundente şi a gheţuşului format pe trotuare, mulţi sibieni şi-au pierdut echilibrul şi au căzut. 10 persoane au ajuns la urgenţe şi la cabinetul de ortopedie din cadrul ambulatoriului din policlinică, majoritatea fiind femei. Trei dintre pacienţii care s-au prezentat la spital au rămas internaţi. Majoritatea au suferit răni la braţe şi la picioare, dar şi fracturi de bazin. „Medicii recomandă sibienilor, în special persoanelor în vârstă, ca în aceste zile să evite pe cât posibil ieşirile din casă, să folosească încălţăminte adecvată şi să fie însoţiţi. Recuperarea pacientului după o astfel de fractură durează între 6 săptămâni şi 3 luni”, se arată într-un comunicat de presă emis de Spitalul Clinic Judeţean.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus