Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Licitatia pentru drumul Rasinari - Orlat, in februarie

Peste cel mult 30 de zile, Consiliul Judeţean Sibiu va lansa licitaţia pentru angajarea unui constructor care să reabiliteze cei 13,7 km de drum dintre Răşinari şi Orlat, via Poplaca. Anunţul a fost făcut de preşedintele CJ Sibiu, Martin Bottesch. Potrivit lui, termenul de execuţie al lucrărilor va fi de 18 luni de la data semnării contractului cu firma desemnată prin licitaţie. Valoarea totală a proiectului este de 16,88 milioane de lei, din care 13,9 milioane de lei sunt veniţi din fonduri europene. Contribuţia Consiliului Judeţean la acest proiect este de 0,28 milioane de lei, diferenţa până la valoarea totală a proiectului fiind dată de TVA. Cu aceşti bani, vor fi executate lucrări de acoperire cu asfalt, de completare şi amenajare cu acostamente şi de semnalizare a drumurilor laterale. Vor fi amenajate şi podeţele laterale, amenajat sistemul de evacuare a apelor pluviale şi va fi construit un nou pod peste pârâul Seviş.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 274

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

miki maus

Acum 12 ani

ce termen este asta ? 18..... ce ? 18... zile, saptamani, ani ...
Raspunde

Cum ce ?

Acum 12 ani

Optsprezece !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus