Vineri,
18.06.2021
Innorat
Acum
19°C

18 strazi, plombate la rece

Inspectorii Primăriei împreună cu cei ai DPC au analizat situaţia din teren şi au identificat o primă serie de străzi care necesită intervenţii de plombare: str. Avrig, Calea Dumbrăvii, str. Lungă, B-dul Vasile Milea, str. Semaforului, str. Turnului, str. Malului, str. Ştefan cel Mare, Principatele Unite, Macaralei, Ocnei, Râului, Oţelarilor, Octavian Goga, Av. Ilie Măcelaru, Bulevardul Victoriei şi Calea Poplăcii. "Pe aceste străzi se va interveni printr-un procedeu numit plombarea la rece. Procedeul constă în folosirea unei mixturi asfaltice speciale care permite turnarea ei în teren şi în condiţii de temperaturi scăzute. Aceste remedieri au caracter provizoriu şi au rolul de a asigura condiţii de trafic bune până la efectuarea reparaţiilor mai complexe ce vor demara în primăvară", se arată într-un comunicat al administraţiei locale. Primarul Klaus Johannis spune că numărul străzilor "avariate" este tot mai mic de la an la an. "Au apărut gropi pe străzile unde nu am ajuns încă să modernizăm şi să reabilităm infrastructura. Acolo apar probleme, dar tot mai puţine în fiecare an", mai spune Johannis.

Comentarii

6 comentarii

x

Acum 11 ani

chiar daca sunt provizorii, felicit actiunea DPCului care probabil a plecat de la johannis. Macar nu mai dam cu rotile in cratere. Ce este interesant e faptul ca s au miscat extrem de rpd baietii: Argesului, Calea Dumbravii, Dima in aceeasi zi, cred! Bravo! herr Johannis, in cazul in care rasfoiti aceste randuri chiar insist sa vedeti cu ochi mai buni transportul electric!
Raspunde

Terezian

Acum 11 ani

Zona Terezian ( viaduct ) si iesirea spre Medias este dezastru. Va rog, incercati se remediati si acolo !
Raspunde

Mihai

Acum 11 ani

Intr-adevar, s-au reparat mukte cratere. E ok .
Raspunde

sobi miklos

Acum 11 ani

calea poplacii este jalnica, se va reface odata cu sitalul de urgenta
Raspunde

eu

Acum 11 ani

nu mai vede Sibiul Spital de urgentza niciodata....din pacate
Raspunde

radonne

Acum 11 ani

de strada dr stanca si acolo intre statia de taxi si parcarea la ibis nu zice nimeni nimic.sunt niste cratere uriase.a iesit tot pavajul.plus ca gropile au fost umplute cu bolovani
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus