Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-9°C

Tritonic deschide stand la Sibiu - 50 % reduceri

Editura Tritonic deschide mâine un stand nou la Sibiu în foierul Bibliotecii Astra.

“Pentru că cititorii noştrii din Sibiu au aşteptat mereu cu interes cărţile noastre, în perioada 15 ianuarie - 14 februarie 2010, Editura Tritonic va avea un stand cu vânzare de carte în foaierul corpului B al Bibliotecii Judene ASTRA din Sibiu”, au declarat reprezentanţii editurii.

De luni până vineri între orele 11.00-18.00 cărţi din toate colecţiile editurii vor putea fi achiziţionate de la sediul bibliotecii la un preţ foarte avantajos: reduceri de 50% pentru titlurile mai vechi de un an şi 20%-30% pentru cele mai noi.
 
Prin această acţiune Editura Tritonic îşi propune să vină în întâmpinarea cititorilor săi dar mai ales a studenţilor, aflaţi acum în sesiune cu titluri noi în completarea complexei colecţii Comunicare Media şi a colecţiei Istorie, dar nu numai.  
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus