Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Copii raniti in accidente

Doi copii au fost răniţi, în ultimele 24 de ore, în două accidente petrecute în Agnita şi Şura Mare. Primul dintre ele s-a produs în Agnita. Copilul, în vârstă de 4 ani, mergea pe trotuar împreună cu bunica sa. Cei doi au trecut strada prin loc nepermis iar copilul a fost acroşat de o maşină şi a fost rănit grav. Ambulanţa l-a transportat de urgenţă la spitalul Luther din Sibiu. Următorul accident s-a petrecut o oră mai târziu, în Şura Mare. Copilul, în vârstă de 6 ani, fiind nesupravegheat de părinţi, a trecut strada principală, la fel, prin loc nepermis, şi a fost lovit uşor de o maşină. El a fost transportat la spital însă starea sa nu este una gravă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Șura Mare

Vizualizari: 327

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus