Marţi,
25.06.2024
Parțial Noros
Acum
31°C

ELBA Timisoara vs. Ivan Miskovic

Sârbul Ivan Miskovic, secondat de Herndon și Calotă, a adus Sibiului o victorie dificilă, în fața lunetiștilor de la Elba Timișoara. Timișorenii s-au arătat de la bun început ca o nucă tare. Cu un procentaj aproape perfect de la libere și trei puncte, timișorenii s-au păstrat în permanență în plasa studenților sibieni. Prima egalitate se înregistrează după 6 minute, scor 15-15. Calotă încheie sfertul cu un coş de la semi distanţă, scor final 24-22. Tot "Kevin" deschide cel de-al doilea sfert şi măreşte avantajul. Miskovic și Smith pun rapid pe tabelă încă 8 puncte iar Elba cere time-out când diferența ajunge la 12 puncte. Cu trei greșeli personale, Herndon e nevoit să se apere mai lejer însă reușește să îi închidă culoarele lui Păltinișanu. Pivotul sibian este scos pe margine iar Miskovic preia îndatoririle sale sub panou. Timișoara profită rapid de lipsa lui Boomer și se apropie la un punct, 37-36 în minutul 17. Prima repriză se încheie la 4 puncte diferență, 47-43.
Evoluția extraordinară a lui Ivan Miskovic se vede cel mai bine în cel de-al treilea sfert. Aproape de unul singur reușește să ducă scorul la 56-46 iar sfertul se termină cu o diferență cât de cât liniștitoare pentru CSU, 67-56. Ultima parte este începută de coşul de la distanţă a lui Brown. Intră şi Ban în locul lui Paul Herndon, însă cu o evoluţie la fel de ştearsă ca a lui Haiduc. Dee nu îi oferă multe șanse. După o aruncare ratată de trei puncte este schimbat și nu mai intră până la final. Miskovic comite a cincea greșeală personală și iese într-un ropot de aplauze. Chiar și fără principalul marcator, sibienii păstrează diferența liniștitoare și încheie meciul cu scorul de 89-77.
Declarații după meci:
Dragan Petricevici, antrenor BCM Elba Timişoara : Meciul a fost la discreţia echipei gazde, am avut şi un handicap prin absenţa lui Markovici, care nu putea fi înlocuit. De două ori am reuşit să anulăm diferenţa, apoi a apărut a treia diferenţă. Nu este uşor de jucat aici la Sibiu, am respect pentru ceea ce a făcut echipa din Sibiu".
Darnell Clavon, antrenor CSU Atlassib Sibiu "Toţi din echipă au jucat deştept şi dur. Sunt mândru de echipa mea care a ieşit şi s-a apărat. Lui Miskovic i-am dat mână liberă, el munceşte mult şi nu se plânge niciodată".

Pentru CSU au marcat: Miskovic 31 puncte, Calotă 23 p, Brown 15p, Herndon 13 p, Smith 4 p, Johnson 3 p. Au mai evoluat : Haiduc şi Ban.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

fanati-k

Acum 14 ani

Bravooooooooooooooo Kevin..................23 puncte 3 recuperari 4 pase decisive
Raspunde

bubu

Acum 14 ani

"au adus o victorie dificila?" , cum e aia?
Raspunde

Gigelius von Poplaca

Acum 14 ani

adica, a fost o victorie de doua ori FICILA: di-FICILA. te-ai luminat acum?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus