Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-0°C

Sedinta extraordinara a Consiliului Local Medias

Consilierii locali medieşeni se vor întruni într-o şedinţă extraordinară ce va avea loc în data de 4 februarie, în Sala Mare de Şedinţe a Primăriei începând cu ora 16:00.

 Pe ordinea de zi se află două puncte, unul referitor la  bugetul local şi lista de investiţii pe anul 2010 şi un alt punct referitor la Planul Operaţional POS Mediu cu privire la aprobarea Studiului de Fezabilitate, a planului de investiţii, a indicatorilor tehnico -  economice şi a planului de evoluţie al tarifelor şi a cofinanţării pentru proiectul „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Sibiu“.

 În urma aprobării bugetului Consiliului Judeţean, Mediaşului a primit 360.000 lei sume defalcate din impozitul de venit şi 240.000 lei sume din TVA. Aceste venituri pot fi utilizate pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru proiecte de infrastructură care necesită cofinanţare locală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus