Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Maine, pompierii isi deschid portile

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „cpt  Dumitru Croitoru” organizează mâine Ziua Porţilor Deschise, concomitent cu Ziua europeană a numărului pentru situaţii de urgenţă. Mai mulţi elevi vor participa la felurite acţiuni ce au ca scop cunoaşterea numărului european pentru situaţii de urgenţă precum şi modul în care acest serviciu se apelează. Numărul european de urgenţă a fost lansat în anul 1991 pentru a oferi un serviciu unic pentru apelurile de urgenţă disponibil în toate Statele Membre ale Uniunii Europene, în plus faţă de numerele naţionale de urgenţă ale fiecărei ţări, cu scopul de a spori disponibilitatea serviciilor de urgenţă, în special pentru persoanele care călătoresc în Statele U.E.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus