Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Penelope Cruz in Piratii din Caraibe

Actriţa spaniolă Penelope Cruz ar putea juca alături de Johnny Depp în "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", cel de-al patrulea film al acestei francize de success, informează Mediafax.

Johnny Depp a confirmat deja că va juca din nou rolul căpitanului Jack Sparrow în acest film, regizat de Rob Marshall. Secretul asupra intrigii filmului este bine păstrat de producătorii americani, care au declarat doar că acţiunea din "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" va gravita în jurul Fântânii Tinereţii Veşnice.

Nici informaţiile despre personajul pe care Penelope Cruz ar putea să îl interpreteze nu au fost încă făcute publice, însă presa de la Hollywood susţine că personajul ei va fi echivalentul feminin al celui interpretat de Johnny Depp.

Filmul va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Terry Rossio şi Ted Elliot, fiind produs de Jerry Bruckheimer.

Acest rol îi va readuce împreună pe Penelope Cruz şi pe Rob Marshall, după recenta lor colaborare de la filmările pentru musicalul "Nine", care i-a adus actriţei spaniole o nominalizare la premiul Oscar la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar". Penelope Cruz a câştigat premiul Oscar la aceeaşi categorie, în 2008, pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona".

Penelope Cruz a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", al lui Pedro Almodovar, lansat în 1999. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar în 2006, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000) şi "Nu te mişca" (2004).

Filmările pentru "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" vor avea loc în Hawaii în această vară, iar studiourile Disney intenţionează să lanseze această peliculă pe 20 mai 2011.

Primele trei filme ale francizei "Piraţii din Caraibe" au generat încasări de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus