Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ultima gaselnita Lady Gaga: perle purtate pe fata si pe corp

Cântăreaţa Lady Gaga a purtat câteva sute de perle lipite pe faţă, bust şi picioare, la gala anuală de caritate amfAR, care a avut loc miercuri seară, la New York, informează dailymail,co,uk, citat de Mediafax.

Având corpul vopsit în alb, cântăreaţa s-a prezentat la acest eveniment caritabil, care are ca scop strângerea de fonduri destinate finanţării luptei împotriva maladiei SIDA, purtând o pereche de bikini decoraţi cu perle, o jachetă albă scurtă, o şapcă albă şi o pereche de cizme albe, cu talpa şi tocurile foarte înalte.

Singura pată de culoare a artistei americane a fost rujul de pe buze, Lady Gaga optând pentru o nuanţă roz deschis, creată special pentru eveniment.

În vârstă de 23 de ani, artista, deja celebră pentru apariţiile sale extravagante, a interpretat noul ei single, intitulat "Future Love", în picioare, pe un pian alb. Lady Gaga a sosit la această gală anuală de caritate însoţită de celebra Cyndi Lauper.

Gala amfAR din acest an de la New York a fost dedicată memoriei actriţei Natasha Richardson. Actriţa, care a murit în martie 2009 în urma unui stupid accident de schi, era o înflăcărată susţinătoare a cercetărilor medicale împotriva maladiei SIDA, după ce tatăl ei, regizorul Tony Richardson, a decedat din cauza acestei boli în 1991.

Mama ei, renumita actriţă Vanessa Redgrave, prezentă şi ea la acest eveniment, împreună cu cealaltă fiică, Joely Richardson, a declarat că Natasha făcuse din sprijinirea cauzei anti-SIDA adevărata ei misiune în viaţă.

Printre celelalte personalităţi prezente la acest eveniment s-au numărat Brooke Shields, top modelul Heidi Klum, top modelul Iman, soţia cântăreţului David Bowie, Meryl Streep, Sigourney Weaver, Cynthia Nixon şi Zoe Saldana, starul din "Avatar".


Foto: dailymail.co.uk

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus