Luni,
05.12.2022
Parțial Noros
Acum
7°C

Concert Luiza Zan & Sorin Romanescu
UCMIR Exces Music si Clubul Guillotine organizeaza in de 25 februarie 2010 ora 20.00 la sediul clubului Guillotine din Piata Huet nr.3 (la scari) un concert extraordinar LUIZA ZAN & SORIN ROMANESCU in cadrul programului "Oportunitati la Tine Acasa". "Acest program destinat interpretilor de muzica clasica si jazz a debutat în septembrie 2009 ca eveniment ce încurajează păstrarea valorilor autohtone în mediul în care s-au format. Paradoxal, acest program nu ţinteşte păstrarea unei tradiţii, ci demontarea uneia: şi anume schimbarea atitudinii indiferente a societăţii vis a vis de valorile culturale naţionale, atitudine prin care ani la rândul personalităţi de marcă ale culturii româneşti au fost nevoite să se îndrepte către alte spaţii, pentru a obţine recunoaştere şi apreciere", arata organizatorii. Intrarea este libera.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus