Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Se cauta 2000 de politisti

În permanentă pană de angajaţi, Poliţia Română lansează o nouă serie de „înrolare” în instituţiile de învăţământ din care termini cu specializarea poliţist. Nu mai puţin de 2134 de locuri de studii sunt puse la dispoziţie în acest an în trei instituţii de şcolarizare, academia de poliţie „Al. I. Cuza” din Bucureşti, şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina şi şcoala de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj. În Bucureşti sunt puse la dispoziţie 360 de locuri la zi plus 10 pentru romi şi 30 de locuri la frecvenţă redusă, plus 40 de locuri cu specializarea „drept”. La Câmpina sunt disponibile 1404 locuri şi 20 pentru romi iar la Cluj 300 de locuri dintre care 5 pentru romi. Pentru relaţii suplimentare cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu (adresa: municipiul Sibiu, str. Revoluţiei nr. 4-6, judeţul Sibiu) - Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0269/208311.

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

danny

Acum 11 ani

E penurie de inculti si neciopliti in tara? E plini de ei pe unde te uiti, mai ales acolo sus, in satul cu ministri! Pacat ca pe ecuson scrie "LEX ET HONOR". Ar face mai bine sa scrie "LEXUS ET HONORIUS", deoarece ambele sunt "marci inregistrate" .... la moda in aceasta tara.... si demne de urmat!
Raspunde

mihaela

Acum 11 ani

sa tii comentariile astea tampite pentru tine danny..habar nu ai cum se intrala scoala de politie si cat de greu e ,nu cred ca tu cunosti regulile de gramatica asa bine incat sa numesti tu un politist"incult".asa ca daca incerci tu cu baza pe care o ai s-ar putea nici psihologicul sa nu-l treci
Raspunde

pentru ihaela

Acum 11 ani

sa inteleg ca greselile tale gramaticale se datoreaza doar rapiditatii cu care scrii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus