Vineri,
21.06.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Spitalul Judetean ar putea ramane fara un director

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, astăzi că vor fi desfiinţate 577 de funcţii de conducere din spitale. Prin această măsura se va face o economie de peste un milion de lei lunar. "Avem o veste proastă pentru manageri: vom reduce numărul de directori cu 28 la sută. Astfel, de la 2.069 de funcţii de conducere vom ajunge la 1.492, adică 577 vor pierde funcţiile", a precizat ministrul Sănătatii, "Într-un spital sub 400 de paturi putem avem şase funcţii de conducere, iar la peste 400, zece funcţii de conducere, şi mă refer la directori resurse umane, directori IT, directori administrativi. Prea multe funcţii de conducere şi prea mari cheltuieli de personal", a adăugat Cseke Attila.
Structura de conducere a Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu cuprinde cinci directori: Manager - Gabriel Budescu, Director Medical - Adrian Şanta, Director îngrijiri - Andrei Mihu, Director Administrativ - Nicolae Domnariu, Director FInanciar - Horaţiu Cojocaru.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

blablabla

Acum 12 ani

Mda...a-ti restructurat functiile,dar bastanii tot acolo sunt...UNDE E RESTRUCTURAREA???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus