Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-11°C

Prefectura Sibiu: se lucreaza intens la centura ocolitoare

Prefectul Constantin Trihenea a inspectat ieri şantierul centurii ocolitoare şi a ajuns la concluzia că se lucrează bine.

Podurile, principalele puncte de lucru de pe traseul centurii ocolitoare a municipiului Sibiu, au fost trecute în revistă, miercuri, de prefectul Constantin Trihenea, cu prilejul unei vizite de control. Trihenea a fost însoţit de reprezentantul firmei SEARCH Corp., consultantul de proiect.

De asemenea, pe parcursul traseului - asfaltat în cea mai mare parte - au fost analizate la detaliu aspecte legate de nodurile Agnita şi Mediaş, prefectul Trihenea apreciind faptul că au demarat lucrările la tronsonul II şi sensul giratoriu din dreptul viitorului complex comercial OBI.

“Concluzia vizitei a fost că este necesară o maximă mobilizare din partea executantului, în perioada următoare, pentru realizarea lucrărilor deosebit de complexe aflate, în prezent, în plină derulare”, au transmis reprezentanţii Prefcturii Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

unu

Acum 12 ani

zi trihenea si trage apa
Raspunde

Hans

Acum 12 ani

Trihene..... aaaaaaafffflllluusssshhhhhhhhh!!!
Raspunde

eco-maria

Acum 12 ani

Deci,cand scapam de teava de esapament,trepidatiile puternice in zona Sub Arini,str. Arges,Calea Dumbravii, str.Gh.Dima, etc.?Precizati,va rog, termenul de finalizare centura!!!!!!!
Raspunde

mihai

Acum 12 ani

tot respectul pt dl Trihenea
Raspunde

Niculaie

Acum 12 ani

DUPA CE SI-A DAT SEAMA CA LUCRURILE MERG BINE? Se pare ca in VIZITA de LUCRU (traiasca PCR si Conducatorul lui iubit), dupa cum rezulta din articol, intarit mai mult prin poza au trecut situatia IN REVISTA (Google EARTH da mai mult si mai concret!) x2Personaje...Prefectul ca Beneficiar si EXPERT si REPREZENTANTUL FIRMEI SEARCH comp, CONSULTANTUL de PROIECT...alt expert... Consultantul de PROIECT trebuie sa prezinte situatia pozitiv..altfel cade PROIECTUL si nu mai vin bani.. Iar EXPERTUL 3xhenea este lamurit, si-a facut vizita de lucru, poate da mai departe bani...nu el..contribuabilii... Una este sa vezi aparent PORNITE lucrari, alta este sa vezi IN CE HAL SUNT... Numarul ,deci CANTITATEA ia ochii EXPERTULUI..cum spuneam 3xhenea. Si dansii, singuri in camp, nici un alt martor, au ajuns la INTELEGEREA ca TOTUL e PERFECTAT... O fi...daca ei zic..trebuiesc crezuti... Niculaie cel NEINCREZATORIU
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus