Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Comuna Porumbacu, amendata pentru mizerie

Comuna Porumbacu de Jos a fost amendată de Garda de Mediu Sibiu cu 10 mii de lei pentru nereguli legate de starea de salubritate a localităţii. Alături de Porumbacu au fost verificate şi administraţiile locale din Arpaşu de Jos, Cârţa şi Cârţişoara. Comisarii Gărzii de Mediu vor controla intensiv toate localităţile din judeţ. Sub lupă vor fi starea de salubritate a localităţilor, a cursurilor de apă dar şi a şoselelor care tranzitează teritoriul judeţului. Curăţenia e prioritară însă nu vor fi uitate nici rigolele, podurile şi podeţele precum şi amenajările şi curăţarea cursurilor de apă. „Comisariatul Gărzii Naţionale de Mediu va asigura o frecvenţă mai ridicată a controalelor la proprietarii sau administratorii zonelor de agrement şi la proprietarii sau administratorii terenurilor neocupate productiv sau functional şi în perioada sărbatorilor pascale, în special în locaţiile în care se practică frecvent turismul de weekend”, transmit comisarii Gărzii de Mediu. În cazul în care se vor constata abateri de la prevederile legale în materie, comisarii GNM vor proceda la sanctionarea cu amenda a tuturor celor care se fac vinovati.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

4 comentarii

porumbacean

Acum 14 ani

pai este normal uitativa ce primar avem, cum sa fie curat in localitate cind el este atat de murdar
Raspunde

PENTRU PORUMBACEAN

Acum 14 ani

nu primaru e de vina ci comunitatea care nu se deranjeaza sa faca un pic de curatenie.NU FI TARAN!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

sol

Acum 14 ani

Curatenie ar trebui sa faca tiganii care iau ajutoare sociale, dar pentru ca sunt masa electorala domn primar, trebuie sa se compromita.Toti tiganii care i-au ajutoare de la primarie le iau din banii nostri care ne platim impozitele si darile la timp si sunt apti de munca dar ei ne taie padurea si ne vand lemnele.Dar tot nimic nu se vad dupa ei pentru ca banii se duc pe tigari si bautura
Raspunde

anonim

Acum 14 ani

cum sa fie curatenie in comuna, cand primarul(nu pot sa il numesc domnul primar) se ocupa de afaceri personale si de multiplicarea titlurilor de proprietate a oamenilor din comuna,fara cunostiinta acestora, mai putin din Porumbacu de sus, numindu-se reprezentantul comunei in relatii de afaceri cu o asociatie de terenuri, a carui membru fondator este pe langa alte doua persoane. O sa se trezeasca oamenii cu aceasta asociatie pe cap, pentru a i se plati o anumita suma de bani pentru asa zisa paza a terenurilor. Va rog sa va sesizati in legatura cu aceasta problema.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus