Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

CJ Sibiu pregateste17,8 milioane de euro pentru inchiderea gropilor de gunoi

Consiliul Județean Sibiu a lansat una dintre cele mai mari licitații din istoria sa – cea pentru închiderea depozitelor de deșeuri din județ și ridicarea unor instalații de sortare și compostare a deșeurilor, proiect estimat la aproape 75 de milioane de lei, inclusiv TVA. Lucrările pentru staţii vor fi realizate în localităţile Târnava şi Şura Mică, iar cele pentru închiderea gropilor vor fi efectuate la Sibiu, Cisnădie, Avrig, Tălmaciu şi Agnita. Anunțul de intenție a fost publicat astăzi prin intermediul Sistemului electronic de achiziții publice și prevede începerea lucrărilor pe 23 august 2010, cu termenul pentru finalizarea acestora este 20 mai 2013. Contractul ce va fi semnat în urma acestei licitații presupune proiectarea detaliată a instalaţiilor, construirea de noi instalaţii de sortare şi compostare, închiderea şi reabilitarea depozitelor de deşeuri municipale. Proiectul este finanţat din fonduri europene prin Programul Operațional Sectorial Mediu, axa prioritară 2, și de la bugetul județean.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 251

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus