Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Spitalul Judetean, calcat de hoti


Vestiarul Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu a fost spart în această dimineaţă de hoţi, rămaşi deocamdată necunoscuţi. Potrivit reprezentanţilor SCJ, spargerea a avut loc în jurul orei 2. În ciuda faptului că vestiarul este în permanenţă închis, hoţii au forţat geamul termopan, au pătruns în interior şi au forţat uşile fişetelor. Din fişete au furat suma de 350 de lei şi un card bancar. Poliţiştii au fost anunţaţi imediat şi au demarat propria lor cercetare. Din datele poliţiei, furtul se presupune că s-a petrecut în jurul orei 3 iar prejudiciul a fost evaluat doar la 250 de lei. Biroul de Investigaţii Criminale continuă cercetările pentru identificarea autorilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus