Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Academiile medicale se intalnesc la Bucuresti

Academiile medicale din Europa se întâlnesc între 24 și 26 martie la București în cea mai importantă reuniune academică medicală din Europa. Doctorul Dan Sabău, șeful secției Clinice Chirurgie II din Spitalul Clinic Județean din Sibiu a fost invitat să ia parte la această întâlnire. "Evenimentul este o prestigioasă manifestare europeană într-un domeniu în care prezența nu este deloc formală și în care academicianul Laurențiu Popescu a reușit o bună reprezentare și poziționare a medicinii românești" a declarat prof. univ. dr. Dan Sabău. Evenimentul este găzduit de hotelul Intercontinental din București. Medicii vor discuta pe două mari teme, “Cardiologia translațională” si “Bioetica medicală si sănătatea publică”. În calitate de institutie organizatoare, Academia de Stiințe Medicale din România a înaintat invitații de participare și prezentare de conferințe celor mai reputați specialiști din Uniunea Europeană, precum si din Republica Populară Chineză, Israel si Statele Unite ale Americii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus