Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Zi de sarbatoare pentru jandarmi

Jandarmeria Română își serbează în trei aprilie ziua. Jandarmii sibieni au pregătit pentru acest moment festiv, cu sprijinul Arhivelor Naționale și Bibliotecii Astra prima ediție a revistei „Lex & Ordo – Jandarmeria Sibiană”. Cum jandarmii nu sunt deloc leneși, până la sfârșitul lunii martie are loc Cupa Jandarmeriei la fotbal, competiție la care mai participă și reprezentanți ai Prefecturii Sibiu, Centrului Chinologic, Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă, Consulatului German, Spitalului Militar, Academiei Forţelor Terestre Sibiu, U.M. 01473 Sibiu, Secţiei Judeţeane de Informaţii, sau ai Tribunalului Sibiu. În 2 aprilie, jandarmii vor susține, în Piața Mare, un ceremonial militar în care vor prezenta tehnica din dotare precum și categoriile de misiuni și atribuții pe care le exercită Jandarmeria Română. O ceremonie asemănătoare va avea loc și în Mediaș, în data de 1 aprilie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus