Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Hizo tine cu Sibiul. Doar la baschet

Sibianul Viorel Hizo se împarte greu între Sibiu şi Cluj. Cu gândul la oraşul natal dar cu angajament sub Feleac, Hizo nu s-ar supăra dacă CSU Sibiu ar câştiga campionatul naţional de baschet. Dar e bine şi dacă U va fi campioană la final. „Am văzut doar a doua jumătate a meciului, când Clujul a început să revină, după ce a fost condusă şi cu 21 de puncte. A fost un meci echilibrat, important pentru acest moment din campionat, dar mai este play-off-ul. E normal să ţin cu echipa din oraşul meu natal Sibiu, dar dacă va fi să câştige titlul Cluj, mă voi bucura şi aşa, pentru că trofeul va rămâne în Ardeal. Mi-aş dori să venim cu echipa noastră la meciurile Clujului din play-off. Ştiu că era o tradiţie ca echipa de fotbal să meargă la meciurile de baschet şi când ne va permite programul, ar fi frumos să fim prezenţi în sală la Cluj", a declarat Viorel Hizo, pentru MEDIAFAX, după meciul CSU Sibiu – U Mobitelco încheiat cu victoria sibienilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 252

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus