Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
0°C

Peste 250 de vizitatori la centrul meteo

De Ziua Porţilor Deschise, peste 250 de elevi şi studenţi au vizitat centrul meteo din Sibiu. "Am fost extrem de încântaţi de interesul pe care l-a arătat toată lumea faţă de munca noastră. Le-am povestit tinerilor despre ceea ce facem noi aici şi le-am dezvăluit câteva dintre secretele meteorologiei. Nu ne-am aşteptat ca interesul să fie atât de mare, dar au fost peste 250 de elevi şi studenţi care au vizitat centrul", a declarat corespondentului Mediafax Mihaela Stăncescu, şef Serviciu Regional de Prognoză a Vremii în cadrul Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu. Potrivit sursei citate, Centrul Meteorologic Regional a fost deschis vizitatorilor timp de trei ore şi jumătate, iar meteorologii le-au prezentat tinerilor echipamentele, aparatura şi detalii despre stabilirea prognozelor. În fiecare an, în 23 martie, Organizaţia Meteorologică Mondială (OMM), împreună cu comunitatea meteorologică internaţională, sărbătoreşte Ziua Mondială a Meteorologiei. În acest an, OMM a decis ca manifestările să se desfăşoare sub genericul "60 de ani în serviciul siguranţei şi bunăstării tuturor".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus