Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Primarul Mediasului a iesit la plantat puieti

Teodor Neamţu a ieşit pe Dealul Cărămizilor şi a pus mâna pe lopată.

 40.000 de puieţi au fost plantaţi în ultimii doi ani pe dealurile Mediaşului în urma unei campanii desfăşurată de Primăria municipiului Mediaş alături de elevi ai liceelor medieşene.

 Anul acesta a fost ales Dealul Cărămizilor pentru a fi împădurit. În acest sens, timp de două săptămâni, în această zonă se vor planta cu sprijinul liceenilor 5000 de puieţi de salcâm şi paltini.

Primarul municipiului Mediaş Teodor Neamţu s-a alăturat campaniei încă din prima zi şi a declarat cu această ocazie că: „acest gen de acţiuni am devenit deja o tradiţie, în decursul anilor am plantat peste 140.000 de puieţi pe dealurile din jurul Mediaşului. Încercăm să revalorificăm terenurile degradate, să împiedicăm eventualele alunecări şi să fixăm aceste dealurile. Anul acesta am plantat deja 12.000 de puieţi, iar în următoarele două săptămâni vom mai planta încă 5000 de puieţi cu sprijinul tinerilor din liceele medieşene“.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus