Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
32°C

Au inceput lucrarile la blocul ANL pentru medici

Scheletul care zgâria imaginea Sibiului de mai bine de zece ani pe strada Independenței, în coasta Spitalului județean, a fost atribuit unei firme din Botoșani pentru finalizare. Doar că, spre diferență de planurile de acum aproape 20 de ani, pe strada Independenței nu va fi amenajată nici maternitate, nici alte saloane, ci vor fi amenajate 95 de locuințe destinate închirierii pentru medicii rezidenți. Locuințele ar trebui finalizate la începutul lui 2012.
Lansată încă din august anul trecut, contractul a putut fi semnat abia la sfârșitul lunii ianuarie 2010, în urma contestațiilor înregistrate. Din cele 11 oferte depuse în cadrul licitației organizate de Agenția Națională pentru Locuințe, cea câștigătoare a fost aleasă cea a firmei SC Victor Construct din Botoșani. Față de prețul aproximat înainte de licitație, 12,75 milioane de lei, fără TVA, firma din Botoșani a cerut pentru finalizarea lucrărilor 7,94 milioane de lei.
Termenul de execuţie este stabilit la 24 de luni de la data atribuirii contractului – adică 21 ianuarie 2012. Din cele 95 de locuinţe, 61 vor fi garsoniere, 24 sunt proiectate să fie apartamente cu câte două camere, restul de zece locuinţe urmând să aibă câte trei camere. Clădirea va avea cinci etaje și mansardă.
SC Victor Construct aparține omul de afaceri Victor Mihalachi, membru PNL. Potrivit ultimului bilanț contabil publicat, cel din 2008, firma lui Mihalachi a avut un număr mediu de aproape 200 de angajați și a rulat o cifră de afaceri de aproape 22 de milioane de euro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

un cetatean

Acum 14 ani

au castigat aia din Botosani caci au venit cu preturi de rahat.Vor face lucru de mantuiala isi vor lua banii si peste 2 ani le va cade tavanul in cap la locatari si le vor plesni tevile.Tot asa si la alte licitatii unde se merge pe pret zero si calitate tot asa.Ca nu avem nevoie de trainicie ci numai de mantuiala popei.
Raspunde

carabulea

Acum 14 ani

Din cele 95 de locuinţe, 61 vor fi garsoniere, 24 sunt proiectate să fie apartamente cu câte două camere, restul de zece locuinţe urmând să aibă zece camere per apartament.bun corector aveti
Raspunde

max

Acum 14 ani

in piata garii au castigat austriecii de la strabg ca au avut preturi mai mari si au facut lucru de rahat, dupa doi ani au iesit pietrele din caldaram!
Raspunde

io

Acum 14 ani

deci pana la urma restul de zece cate camere vor avea?
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 14 ani

Am corectat. Evident, nu era vorba de cate zece camere, ci de cate trei.
Raspunde

inca un tun

Acum 14 ani

sute de milioane investite pana acum iar la finalizare ATENTIE burghezia in halate albe in frunte cu manitiu, vonica & si acompaniati ca de obicei in ultimii 10 ani de mesia / iohANNUS. Impreeuna DAU UN NOU TUN, cumpara mascat cladirea. Sibienii de rand nu au nevoie de spital, locul lor este de fapt la cimitir. Felicitari burghezi in halate albe acoperiti de fratii vostri burghezii in robe - judecatori, procurori. Sanatate voua si familiilor voastre. Va compatimesc, pentru ca, mancati cu 30 de guri!
Raspunde

a

Acum 14 ani

nu (?) sunt curios: unde vor fi organizate parcarile? si pe urma: pe pagina manifestsibiu.home.ro ramada apare ca "cladire ilegala in constructie", probabil din cauza regimului de inaltime si prea aproape de centrul istoric, ca si mall-ul ce trebuia construit pe locatia fostei fabrici de bere, monstrul acesta (cinci etaje? cat e regimul de inaltime in zona?), initiat (cred) dupa 1990, ce-o fi?
Raspunde

liu

Acum 14 ani

tot aia din botosani? verii lui FLUTUR care au facut si golden tulip si fac orice mare lucrare cu statul?
Raspunde

MUNTEANU C.

Acum 14 ani

CÂND SE VOR VINDE LOCUINŢELE ANL DIN SIBIU?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus