Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Eugen Mitea: Nu candidez pentru nicio functie. Fac parte din echipa lui Nicolae Neagu

Fostul președinte al PNL Sibiu, Eugen Mitea, a anunțat astăzi că îl susține în cursa pentru președinția organizației județene pe fostul președinte al PD Sibiu, Nicolae Neagu. ”Nu candidez pentru nicio funcție la aceste alegeri. Nici pentru președinție, nici pentru vreun loc în Biroul Politic. Îl susțin doar și fac parte din echipa lui Nicolae Neagu. Dânsul ne-a anunțat că va candida și merg cu el, îl sprijin cât pot. Nu știu dacă Mircea Cazan are vreo echipă sau candideaza de unul singur, dar noi formăm o echipă”, a anunțat Eugen Mitea.
Mitea făcea parte și din echipa dorită de actualul președinte interimar al PNL Sibiu, Mircea Cazan, alături de... Nicolae Neagu! "M-aș bucura dacă în echipa mea vor face parte - Eugen Mitea, Gheorghe Dicu, Nicolae Neagu, Minerva Boitan, Laszlo Sajtos, Virgil Popa, foști directori de deconcentrate, consilieri locali, consilieri județeni, primari și viceprimari, să încercăm să ducem partidul la un scor de 30 la sută și în județul Sibiu. Eu cred că nimeni singur nu poate să atingă acest obiectiv, doar o echipă formată din actualii membrii ai partidului și să încercăm să aducem și alți oameni în partid", declara Cazan cu câteva săptămâni în urmă.
Alegerile pentru șefia organizației județene se vor desfășura în 24 aprilie, la eveniment fiind aștepat și președintele partidului,Crin Antonescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

mihai

Acum 14 ani

Mă tot întreb oameni serioşi să facă politică nu se găsesc, numai papagali , Mitea în liceu era prostul clasei acum politician de frunte î-mi este scârba de politică şi politicieni.
Raspunde

psd

Acum 14 ani

neagu=alcool
Raspunde

Raluca

Acum 13 ani

Betivi, retardati, spagari, escroci, gainari, curve, interlopi, numai astfel de specimene se bat pentru posturi de conducere in Filiala Sibiu a PNL. Ei, in frunte cu idiotul de Antonescu, vor duce PNL- ul alaturi de PNTCD.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus