Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Noaptea de Inviere la Biserica din Bezded


Autobuzele Tursib vor circula din oră în oră către Dumbrava Sibiului şi înapoi în Noaptea de Înviere.

Programul religios din perioada sărbătorilor pascale va debuta la Biserica din Bezded, în Muzeul Civilizaţiei Populare Traditionale ASTRA (Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului) joi, 1 aprilie, la ora 17,00, cu slujba de Denie şi va continua cu Prohodul Domnului vineri, tot de la ora 17,00 şi cu slujba de Înviere sâmbătă, începând cu orele 24,00.

În noaptea de Înviere autobuzele Tursib în direcţia Muzeului în aer liber vor circula din oră în oră. Accesul la Biserica din Bezded va fi posibil pe poarta principală şi pe cea din zona bisericii (pe Aleea Elevilor). Sfintele Paşti vor fi oferite, prin sponsorizarea Cârciumii din Bătrâni, în căniţe de lut achiziţionate de la Obârşa (Hunedoara) cu susţinerea financiară a enoriaşilor bisericii.

Programul religios nu se va opri aici, continuând duminică, la ora 12,00, cu cea de-a doua slujbă de Înviere. Alte slujbe vor avea loc în dimineţile zilelor de luni, 5 aprilie, marţi, 6 aprilie, precum şi vineri, 9 aprilie, când va fi sărbătorit Izvorul Tămăduirii.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus