Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Teatrul cumpara bilete de avion de 60.000 de euro

Aproximativ 60.000 de euro vor costa biletele de avion pentru cei aproape 200 de participanți care vor folosi acest mijloc de transport către ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Pentru achiziționarea acestor bilete, Teatru Național ”Radu Stanca” a lansat o procedură de achiziție publică, al cărei termen de depunere a ofertelor a fost stabilit pe 7 aprilie 2010. Cele 193 de bilete dus-întors cerute de organizatorii Festivalului de la Sibiu fac legătura între Sibiu, Cluj și București și 37 de destinații din întreaga lume, de la Tel Aviv, până la New Orleans, New York sau Barcelona. Cele mai multe bilete solicitate pentru o singură cursă este cea de la Tel Aviv, la București și retur: din Israel sunt așteptați cu o singură cursă 29 de israelieni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

alex

Acum 12 ani

60.000/200 = 300 euro de persoana....nu mi se pare mult deloc....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus