Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Din gluma in gluma

Sunt o admiratoare fidelă a Elenei Udrea şi vă spun cu mâna pe inimă că România are nevoie de o "dictatură luminată" şi noi suntem urmaşi ai lui Traian Băsescu. Ha, ha. Glumesc. Nu, serios, acum, poate chiar e nevoie de o mână forte în România, unde legile sunt făcute pentru grupuri de interese. Da. Chiar e nevoie de un preşedinte puternic, un preşedinte care să pună punctul pe i şi ţeapa pe hoţi. Ţineţi minte din cărţile de istorie ce impact aveau execuţiile în public? Ordine şi disciplină. Unde eşti tu Băsescu - Doamne, ca punând mâna pe ei, să-i împarţi în două cete, de nebuni şi de mişei. Ha, ha. Glumesc. Dar, acum, serios, poate e nevoie ca preşedintele să aibă atribuţii sporite într-o ţară în care grupurile de interese şi mogulii controlează aproape jumătate din parlament. Eu am încredere în preşedintele meu, Traian Băsescu. Am încredere în buna lui credinţă, în capacitatea lui de a tranşa războiul cu mafia în favoarea binelui, în favoarea dreptăţii, în favoarea cetăţeanului. Am încredere că preşedintele nostru, al tuturor, Traian Băsescu, ar împarte mult mai uşor ceata în nebuni şi mişei, dacă ar avea pârghiile necesare. De aceea, consider că o revizuire a constituţiei este absolut necesară, pentru ca cineva puternic şi luminat precum Traian Băsescu să încline în sfârşit balanţa de partea binelui. Sigur, ar veni unii să spună ce mai poate face preşedintele într-un mandat de doar patru, cinci ani, câţi mai are... Tocmai de aceea vin şi vă spun că nu trebuie să ne cramponăm în prevederi puse laolaltă de grupuri de interese şi nu trebuie să ne temem să acordăm mai mult timp, chiar prin modificarea constituţiei, actualului preşedinte. Trebuie să ne adaptăm vremurilor. Şi, dacă tot o modificăm, scriem acolo că preşedintele e Traian Băsescu, să fie clar o dată pentru totdeauna, ce atâtea alegeri? Ha, ha. Glumesc. Dar, nu, serios, poate că România are nevoie tocmai de acest lucru: de continuitate, iar preşedintele meu, Traian Băsescu, este cel care o poate oferi. Şi, cine a zis că dictatura e dăunătoare? Ha, Ha. Glumesc. Dar, serios, acum...

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Lavinia

Acum 13 ani

Si eu sunt perfect de acord cu explicatia Elenei Udrea. Romania chiara re nevoie de asa ceva. SI ma bucur ca o femeia are curajul sa declare acest lucru. Udrea este capabila de multe ar trebui sa-i oferim maimult credit.
Raspunde

Lavinia

Acum 13 ani

A si am uitat sa spun si eu sunt o admiratoare a Elenei. Ce sa-i faci daca imi place s avad o femeie frumoasa si desteapta la conducerea tarii. Ar putea reprezenta un model pt multe tinere.
Raspunde

Pt Lavinia

Acum 13 ani

Fata draga,si eu am curajul sa-ti spun:pune mana pe gramatica Limbii romane,las-o pe Udrea.Cat despre modelul Elena Udrea...,corect ea este "capabila de multe".
Raspunde

amaranta

Acum 13 ani

Flacaule, daca ti-ai scoate putin limba din curul lui basescu si ai mai si respira poate ti s-ar mai oxigena putin unicul neuron si nu ti-ai mai dori o dictatura sau emigreaza matale in Coreea de Nord ca oricum de manelisti, cocalari si minti luminate cu lanterna nu ducem lipsa in Romania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus