Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Vodafone da sibienilor internet mobil de 21,6 Mbs

Vodafone România a anunţat extinderea reţelei HSPA+, care oferă viteze de Internet mobil de până la 21,6 Mbps pentru download şi de până la 5,7 Mbps pentru upload, într-un număr de 15 noi localităţi, în plus faţă de Bucureşti.

"Clienţii noştri pot utiliza acum serviciile de date mobile la viteze superioare în 16 mari oraşe şi zone turistice din ţară (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Sibiu, Arad, Baia-Mare, Piteşti, Oradea, Târgu-Mureş, Satu Mare, Mamaia şi Bran). În continuare, extinderea acoperirii pentru serviciile de broadband mobil rămâne pentru noi o prioritate pentru a permite cât mai multor clienţi accesul la servicii şi soluţii inovatoare”, a declarat CEO Vodafone România, Liliana Solomon, citată de NewsIn

Vodafone a lansat serviciile HSPA+ în România în septembrie 2009, disponibile iniţial în cele mai importante centre de business, zone rezidenţiale, precum şi mai multe spaţii exterioare din Bucureşti.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.663.000 clienţi, la 31 decembrie 2009. În prezent, Vodafone are divizii în 31 de ţări pe cinci continente şi aproximativ 40 de reţele partenere în întreaga lume, iar la sfârşitul anului trecut aproximativ 333 milioane de clienţi.
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus