Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

Un sibian a ajuns la spital in stare grava dupa ce a baut antigel

Un bărbat din localitatea Fofeldea, judeţul Sibiu, a ajuns la spital, luni seară, în stare gravă, după ce a bătut aproximativ două sute de mililitri de antigel, confundând sticla în care se afla acesta cu sticla de ţuică, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, bărbatul a ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe şi avea o intoxicaţie acută cu antigel. "Se pare că pacientul a consumat accidental aproximativ două sute de mililitri de antigel. Acesta a primit îngrijiri medicale şi a necesitat dializă de urgenţă pentru ca starea sa să se stabilizeze”, a declarat corespondentului Mediafax purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Raluca Puşcă. Potrivit acesteia, în prezent starea pacientului este bună, dar va mai rămâne sub supraveghere medicală şi tratament de specialitate în cadrul Compartimentului Nefrologie -ATI. Bărbatul le-a spus medicilor că a confundat sticla de antigel cu cea de ţuică, ambele fiind într-un dulap din bucătărie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus