Miercuri,
17.04.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

En-gros-istii, mutati din pietele sibiene in Obor

Toate piețele din Sibiu vor fi eliberate de comercianții en-gros. Administrația locală va începe din prima zi a săptămânii viitoare mutarea în Piața Obor a comercianților care vând doar în cantități mari. Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat împreună cu Poliţia Comunitară vor verifica parcările respectiv pieţele pentru a se asigura că toţi cei care comercializează produse en-gros vor fi mutaţi în noua locaţie. Prin această schimbare, administrația locală speră ca în piețele din interiorul orașului să fie mai mult loc, iar en-gros-iștii să beneficieze, la rândul lor, de spațiul suficient cerut de dimensiunea rulajului lor.
Primăria Sibiu se arată extrem de încrezătoare în ceea ce privește încasările din închirierea spațiilor în piețe pentru acest an, gradul de ocupare fiind de 100% din luna mai.
Serviciul Public Administraţia Pieţelor administrează 433 de mese, 52 de standuri pentru comercializarea fructelor şi a florilor şi 363 de spaţii comerciale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus