Miercuri,
25.11.2020
Cer Senin
Acum
3°C

Consilierii locali, in prima sedinta cu laptopul in fata

29 Aprilie 2010 17:29

Consilierii locali ai Sibiului s-au întâlnit, azi, în prima ședință în cadrul căreia proiectele de hotărâre nu au mai fost distribuite în format tipărit decât la cerere. Cu excepția a doi-trei aleși mai în vârstă care au cărat tomul de tipărituri până în sala de ședințe, consilierii locali au avut în față doar câteva hârtii, cu notițe. Mai mult, cinci dintre ei și-au adus laptopul, de unde au citit proiectele supuse dezbaterii. ”Este o metodă în regulă. Am primit într-un singur mail, în format .pdf, toate proiectele. Am mai avut doar câteva observații, pe care le-am transmis Serviciului Informatic din cadrul Primăriei”, spune Raimar Wagner.
La propunerea consilierului PDL, Ovidiu Luca, în ședința CL de luna trecută, a fost adoptat un proiect de hotărâre prin care documentele de dezbătut în cadrul ședințelor să nu mai fie împărțite în format tipărit decât la cerere. Motivul declarat a fost acela de a face economie la hârtie.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus