Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Constantin Morar – presedinte UNPR Sibiu

Fostul președinte al Consiliului Județean Sibiu, în mandatul guvernului Adrian Năstase, Constantin Morar a fost ales sâmbătă, 1 Mai, președinte al organizației sibiene a Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR). ”Nu este chiar foarte simplu să o iei de la zero, să structurezi o organizație județeană, mai ales că acest partid vine pe partea de centru - stânga”, a declarat Constantin Morar. La Conferința Națională Extraordinară au participat în jur de 50 de sibieni, nucleul ce va forma organizația județeană a partidului
UNPR va fi condus de fostul social-democrat Marian Sârbu, secondat în calitate de preşedinte executiv de ministrul Apărării, Gabriel Oprea. Secretar General este primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, în timp ce Cristian Diaconescu este preşedinte de Onoare.
Aceste funcții au caracter de interimat, urmând ca în luna septembrie să se organizeze alegeri pentru ocuparea tuturor funcțiilor din partid, începând de la nivelul organizațiilor comunale, până la cele orășenești, municipal, județene și până la cele de la nivelul conducerii naționale.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

SIBIENI

Acum 13 ani

mult succes noi echipe, impreuna veti reusi DOAMNE AJUTA
Raspunde

sef de sala

Acum 13 ani

abureala, un partid al ratatiilor
Raspunde

aurora

Acum 13 ani

pentru sef de sala,abureala zici,un pardid al ratatilor,dar daca oamenii astia sint ratati psd-isti ,pnl-isti,pdl-isti sibieni ce sunt,macar astia noii au curajul sa o ia de la inceput.cred ca le este cam frica politicienilor sibieni de unpr
Raspunde

basme

Acum 13 ani

scrise de niste oameni fara coloana vertebrala, niste nimeni care nu au reusit in partidele de unde au plecat si au creat struto-camila asta -unpr?!?!? Bineinteles sub inalta oblojire a marinelului... tara de ra...ti, nu ne mai facem bine ever!!!
Raspunde

maria

Acum 13 ani

Bravo dl. Morar si succes!
Raspunde

din culise

Acum 13 ani

stafeta va fi predata ,dupa alegeri, mirelei olteanu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus