Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Castigatori la plata facturii pentru apa

Ediţia din  luna mai  a concursului „Apa este viaţă” a adus premii pentru doi sibieni, clienţi ai societăţii „Apă Canal” S.A.

Scheau Ioan, str. General Eremia Grigorescu  nr.1a câştigat o baterie pentru cadă și  Ghișe Ioan, Calea Șurii Mici nr.3  - o baterie pentru lavoar.Câștigătorii sunt aşteptaţi la sediul „Apă Canal” pentru a intra în posesia premiilor.

Extragerea taloanelor a avut loc luni  3 mai  a.c., la casieria din Piaţa Mică şi au participat 1034 taloane, depuse de clienţii care şi-au achitat facturile de apă, aferente lunii aprilie.

Următoarea ediţie a concursului va avea loc marți 1 iunie 2010 orele 9,30 extragerile având loc la casieria din Piaţa Mică.


   Director general,                                                      Şef Birou,

ing. Mircea Niculescu                                               Thomas Roth

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus