Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Arsenie, Hambasan, Fagadar. Oamenii lui Morar

Ioan Arsenie, fost adjunct al IJP Sibiu, Ioan Hămbășan, președinte ATCOM, Eugen Făgădar, fost comandant al Școlii de Aplicație pentru Transmisiuni și Război Electronic, MIrela Oltean, fost președinte al organizației de tineret a PSD Sibiu, Ioan Galea, om de afaceri și Călin Deneș, profesor în cadrul Facultății de Inginerie a ULBS fac parte din echipa anunțată de președintele interimar al Uniunii Naționale pentru Progresul României, filiala Sibiu, Constantin Morar. ”Avem peste o mie de adeziuni deja, și niciunul nu este venit din PSD”, a anunțat astăzi, la emisiunea Sibiul în Realitate, de la postul local Realitatea TV, Constantin Morar. Cât despre asemănarea UNPR cu PSD, nici vorbă: ”Nu putem vorbi de asemănare cu PSD. Noi vorbim de un partid de centru - stânga, iar PSD este un partid de stânga”, a mai spus Morar.

UNPR a avut prima conferință națională în 1 Mai, urmând ca în luna septembrie să se desfășoare alegeri interne.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

mirela

Acum 13 ani

Sunt cea mai frumoasa, valoroasa, experimentata, stilata, finuta, dedicata,fidela, scumpa, rafinata, harnica ........... .
Raspunde

lupul

Acum 13 ani

sunt cel mai elegant , mai destept, mai rutinat, mai viril, mai bogat, mai cu masini de fitze, mai inalt ,blond si cu ochi albastri ... mirela, diseara sa treci pe la mine, dar sa nu ai chiloti pe tine ca vreau sa-ti spun ceva.
Raspunde

unul

Acum 13 ani

prostia si invidia sunt cap de lista in PSD, astia sunteti mai mult nu puteti, de unde nu e nici DUMNEZEU nu cere.
Raspunde

ratatouille

Acum 13 ani

faptul ca Hambasan este acum la UNPR arata implicarea PDL in formarea acestui partid.
Raspunde

ptr unul

Acum 13 ani

tu stii romanesti, sa citesti si sa intelegi ceva din ceea ce citesti?!?! Ce treaba are PSD-ul cu aceasta struto-camila de partid infiintat la comanda marinelului ptr a-si muta fortele, cu tot cu rahaturi si bagaje, din muribundul PDL!! Sincer acum,unii scriu doar ca sa se afle in treaba, asa - sunteti prosti sau disimulati foooarte bine prostia, asa e, stimabililor, gen ''unul''?
Raspunde

ULOS

Acum 13 ani

Morar a spus ”Nu putem vorbi de asemănare cu PSD. Noi vorbim de un partid de centru - stânga, iar PSD este un partid de stânga” - Sigur ca da, doctrine ... ma umfla rasul
Raspunde

ULOS

Acum 13 ani

La Morar ce mai conteaza daca serveste la alta masa ... profit sa fie.
Raspunde

Urata cu spume

Acum 13 ani

Va rog nu ma faceti sa vars, cum o puteti crede frumoasa pe muma paduri. Vezi ca ai 40 de ani si nici dracu nu te ia
Raspunde

lup

Acum 13 ani

du-te mai bea un conIAC AmALIA ca nu ai stofa de scriitoare si mai uita-te in oglinda din cand in cand, esti jalnica si nimic mai mult.
Raspunde

georgescu

Acum 13 ani

Oare pălmaşu mai are reprezentare? Nici o grijă! Cei autointitulaţi de " centru stânga" sunt o apă si-un pământ ( PSD+UNPR), doctrină super, dar pentru cine? Majoritatea nu se mai recunosc..... Deh! O părere.......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus