Joi,
13.08.2020
Parțial Noros
Acum
20°C

Cezariana dificila la Spitalul Clinic Judetean

07 Mai 2010 13:52

O echipă de medici conduşi de şeful Clinicii de Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean, Adrian Stretean, a efectuat în urmă cu câteva ore o operaţie extrem de dificilă, o cezariană la o pacientă cu obezitate morbidă. Femeia, în vârstă de 38 de ani, are 1 metru 50 înălţime şi 150 de kilograme. Copilul a fost născut prematur, cu 1250 de grame, şi este sub supraveghere medicală în terapie intensivă. “Această intervenţie a fost necesară datorită patologiei prezentate de gravidă, hipertensiune indusă de sarcină, formă severă, aparută pe fondul obezităţii morbide a pacientei şi care a necesitat efectuarea operaţiei cezariene la 32 de săptămâni. Intervenţia chirurgicală a fost dificilă, a necesitat o echipă medicală formată din cinci medici şi o asistentă instrumentară, dar a decurs în condiţii bune, fără incidente intraoperatorii", spune medicul Adrian Stretean. Operaţia de acest gen nu este prima efectuată în Spitalul Judeţean însă cazul este deosebit pentru că pacienta prezenta cel mai mare grad de obezitate întâlnit până acum de medicii secţiei.

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

9 comentarii

relu

Acum 10 ani

mica de statura, mare la curaj! Cinste ei!
Raspunde

doinagabriela

Acum 10 ani

felicitari echipei de medici in frunte cu dr.Stretean Adrian pentru interventia chirurgicala dificila
Raspunde

criminal

Acum 10 ani

streteanu are o alee intreaga in cimitir. a ucis o multime de femei
Raspunde

StoianMonica

Acum 4 ani

Sub protectia anonimatului poti spune orice prostie! Cred ca confunzi!! Ia informeaza-te ce alee are in cimitir Doctorul CHICEA!!! Si cam cate femei a nenorocit sau ucis... daca de asta iti place sa vorbesti!
Raspunde

elena

Acum 10 ani

criminal esti tu dr streteanu a salvat foarte multe vieti nu am auzit sa fi ucis nici o femeie dar altii ca tine au destule cazuri de decese prof a stretean este si ramine un mare profesionist rusine pentru cei care nu vreti sa recunoastet
Raspunde

anonima

Acum 8 ani

dr. Streteanu este un bun in meseria lui ca macelar fiindca ii lipseste caracterul de om care sa simta cu pacienta si o vb buna face tot atat ca o operatie reusita iar impreuna vindecarea este mai rapida si fara sechele.
Raspunde

StoianMonica

Acum 4 ani

Alta anonima interesanta! Poate incepi sa-ti petreci viata acolo unde ti-e locul si unde iti place mult. Iar inainte de a face afirmatii si comentarii ar fi mult mai bine sa te informezi. Numele domnului doctor este STRETEAN si sunt nenumarate alte paciente de-alea dansului (printre care ma numar si eu) care am fost foarte multumite de prestatia dansului. Pana la proba contrarie dansul este Profesor Universitar Doctor, a fost si ramane cel mai bun medic ginecolog din Sibiu.
Raspunde

Odin

Acum 4 ani

Ce tare, voi comentați la un articol vechi de 6 ani! În calitate de soț și tată pot să confirm ca dr. Streteanu nu știe deloc să se apropie cu căldură de paciente. În plus, este un fixist cu idei invechie și mania conducerii.
Raspunde

sot

Acum 2 ani

intradevar daca toate doamnele operate de dl. dr.Stretean ar vorbi ar sti toata lumea ce comportament are iar profesional doar nume opere de macelar
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus