Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O institutie. Trei directori. Toti in concediu

Agenția județeană pentru ocuparea forței de muncă (AJOFM) avea acum câteva zile nu mai puțin de trei directori pe același post. Cu toate acestea, instituția nu avea șefii pe scaune: Gheorghe Suditu era în concediu de odihnă, Ioan Hămbășan, de asemenea, iar Mircea Crețu, cel care a câștigat procesul împotriva demiterii sale, aștepta un răspuns de la Agenția națională.

”Eu nu am revenit pe post. Am fost întotdeauna. Am fost detașat, cât timp am fost în concediu de boală”, spune Suditu, înrolat politic în rândurile social-democraților. După plecarea PSD din Guvern, Suditu a intrat în concediu medical, iar în locul lui a venit cu un contract pe perioadă determinată Ioan Hămbășan, membru PD-L. Zilele trecute, Suditu a revenit pe funcția de director al AJOFM Sibiu, dar a intrat imediat în concediu de odihnă. Tot în concediu, dar de paternitate, era și Ioan Hămbășan, proaspăt tătic pentru a doua oară. ”Eu, acum, mi-am cam terminat misiunea de a conduce AJOFM, în urma venirii lui Gheorghe Suditu. Eu am avut contract pe perioadă determinată, cât timp Gheorghe Suditu era detașat”, spune Hămbășan.

În ceea ce-l privește pe liberalul Mircea Crețu, cel care a condus AJOFM din perioada guvernului Tăriceanu, acesta crede că trebuia să fii mers deja la serviciu din 14 aprilie. ”Eu am transmis Agenției naționale pentru ocuparea forței de muncă o copie a minutei din 14 aprilie. De atunci ar fi trebuit să revin pe post. Dar nu am primit niciun răspuns de la ANOFM. Am trimis minuta acum aproximativ o săptămână”, spune Mircea Crețu. El susține că este singurul director adevărat al AJOFM Sibiu. ”Eu ar trebui să fiu repus pe post, cel puțin până când Înalta curte de casație și justiție ar putea schimba această situație. Postul meu de director executiv nu avea cum să fie ocupat. Suditu e un fel de adjunct, iar Hămbășan nu știu dacă mai are ce să pretindă”, adaugă Mircea Crețu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

RUSINE!

Acum 13 ani

Nu va mirati ca va scad salariile si pensiile, gasiti in acest articol unul din motive. Acesti domni cunosc cucantul onoare? Partidele din care fac dansii parte, vor binele Romaniei? In '89 unii au platit cu sange. Din '89 am platit cu o generatie, acum unii platesc cu 25 %, altii cu 15 %. DE CE? PENTRU CA EXISTA ASTFEL DE INDIVIZI! Rusine ROMANIA!
Raspunde

ticalosie

Acum 13 ani

nu sunt de vina ei! apoi,situatia asta cu cate 3 dierctori la o institutie este generala si generata de legile idioate,pardon de ordonantele facute pe coltul mesei, de eminenta cenusie ,profesor de drept constitutional, Boc !pe care indirect,muuulti l-au creditat cu incredere netarmurita !! aveti ce ati votat ! asa ca .............
Raspunde

eu

Acum 13 ani

niste milogi....
Raspunde

director

Acum 13 ani

ce proces a avut cretu ? cine l-a reprezentat ? sunt si eu in aceeasi situatie. multumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus