Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

La Medias incepe Super Karpata Trophy

Mediaşul găzduieşte pentru al doilea an consecutiv punctul final al concursului internaţional off-road „SUPER KARPATA TROPHY“.

Evenimentul are loc în data de 15 mai 2009,  de la ora 13.00 în Piaţa Corneliu Coposu, fiind deschis de sosirea participanţilor.

Noutatea evenimentului de anul acesta constă în faptul că se vor organiza probe pe platoul din faţa Primăriei Mediaş. Astfel, concurenţii vor trece  peste obstacole din piatră, peste maşini şi peste cauciuri.

Spectaculozitatea evenimentului este dată de faptul că nu există nici un Roadbook, ci fiecare echipa îşi alege traseul liber. Nu contează doar viteza în această competiţie, ci şi tactica abordată, orientarea, navigarea şi spiritul de echipă. Traseul parcurs trebuie să se afle într-un coridor stabilit, fiecare „ieşire din graniţele” coridorului fiind sancţionată. Coridorul se întinde pe o suprafaţă de 7000km2.

Principiul „SUPER KARPATA TROPHY” este aici startul – acolo este destinatia: „Find your own track”.

Toate maşinile din concurs sunt dotate cu o cutie neagră, care cu ajutorul unui GPS înregistrează exact traseul străbătut.

Anul acesta sunt circa 50 de maşini la start, un număr de 100 de persoane, de 7 naţionalităţi. Punctul de plecare este în Austria, iar punctul de destinaţie se află la MEDIAŞ, unde după înmânarea premiilor (ora 21.00 -22.30) va avea loc festivitatea de încheiere ce va culmina cu un foc de artificii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

ATTILA

Acum 12 ani

TREBUIE SA SCAPAM TARA DE GRASUL PORTOCALIU.
Raspunde

eu

Acum 12 ani

care gras portocaliu ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus