Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Liceul Ghibu, locul II pe tara

Liceul Teoretic sibian „Onisifor Ghibu” a încheiat pe locul II Cupa Liceelor, faza pe ţară, la baschet masculin. Tinerii elevi sibieni au avut o evoluţie de excepţie. Au trecut de echipe din Arad, Suceava, Dolj, Constanţa, Dâmboviţa şi Bucureşti şi au pierdut dramatic finala disputată împotriva reprezentanţilor judeţului Oradea. LPS Bihorul Oradea a câştigat finala cu scorul de 56-47. Judeţul Sibiu s-a calificat în fazele finale şi la disciplinele handbal fete prin Liceul Teoretic Gaz Metan Mediaş, cros  prin sportivii Liceului Independenţa Sibiu şi tenis de masă  prin sportivii Liceului „Axente Sever” Mediaş  care vor avea loc la finele acestei luni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus