Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Premiera in Romania: telefonul pentru batrani, la 1 euro

Orange România va lansa, joi, un telefon special creat pentru persoanele în vârstă, uşor de folosit, prevăzut cu volum puternic, tastatură cu cifre mari şi redare vocală a cifrelor tastate, apelare rapidă şi cu buton pentru apeluri de urgenţă.

Pe lângă funcţiile de bază de voce şi mesaje scrise (SMS), modelul ZTE S302 este dotat şi cu radio FM şi lanternă.

Pe ecran, caracterele sunt afişate foarte vizibil, iar meniul simplu facilitează accesul la opţiunile telefonului. De asemenea, prin apasarea butonului pentru apeluri de urgenţă telefonul iniţiază automat un apel sau trimite un mesaj la un număr stabilit în prealabil de către utilizator.

Telefonul ZTE S302 va fi disponibil, de joi, 13 mai, în oferta Senior, la preţuri pornind de la un euro (TVA inclus).

Împreună cu telefonul, oferta Senior include un abonament care include 500 de minute pentru apeluri în reţea şi către orice reţea fixă naţională, de la 6 euro/lună (TVA inclus).

Oferta Senior se adresează exclusiv pensionarilor, iar activarea se face în orice magazin sau partener Orange, pe baza talonului de pensie. În afara ofertei Senior, telefonul ZTE S302 poate fi achiziţionat şi separat, la preţuri pornind de la 9 euro (TVA inclus).

Orange România este cel mai mare operator de telecomunicaţii mobile de pe piaţa locală, cu 10,809 milioane de clienţi şi venituri de 237 milioane de euro în primul trimestru al anului 2010.

În 2009, Orange România a obţinut venituri de 1,055 miliarde de euro.

Operatorul român este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 180 de milioane de clienţi pe cinci continente.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus