Marţi,
24.11.2020
Innorat
Acum
2°C

Comunitatea Taize primita la Mitropolie

12 Mai 2010 19:33

Facultatea de Teologie "Andrei Şaguna" din Sibiu, a găzduit zilele trecute un dialog între studenţii anului al III-lea şi Frère James din partea Comunităţii Taizé - Franţa.

Din partea Facultăţii de Teologie din Sibiu a participat pr. conf. univ. dr. Constantin Necula. Invitatul le-a prezentat studenţilor Comunitatea Taizé, a vorbit despre pedagogia micilor grupuri de studiu biblic din comunitate şi de vocaţia surorilor şi a fraţilor implicaţi, informeayă Ziarul Lumina.  

Preotul Constantin Necula a prezentat personalitatea lui Frère Rogers, fondatorul Comunităţii Taizé. Evenimentul a fost organizat de Centrul Arhidiecezan de Diagnoză şi Cercetare Catehumenală, Omiletică şi în Pedagogia şi Metodologia Religiei "Mitropolit Andrei Şaguna", Facultatea de Teologie "Andrei Şaguna" şi Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă.

Comentarii

4 comentarii

doinagabriela

Acum 10 ani

il apreciez foarte mult pe parintele Constantin Nicula.Ma bucur cand aud lucruri frumoase despre dansul
Raspunde

eu

Acum 10 ani

Va multumesc pentru toata activitatea dumneavoastra domnule parinte Necula.
Raspunde

CSB

Acum 10 ani

BOR are nevoie de mai multi preoti ca dl Necula. Noi avem nevoie de mai multi preoti ca el...
Raspunde

oana

Acum 10 ani

ieri a vorbit in nemtisor la intrunirea ator...cat am putut rade,,,franchetea,intelepciunea si vorbele frumoase mi-au incununat experienta mea de 3 zile in aceasta tabara.:)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus