Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Transfagarasanul, blocat de pietre

Drumul aflat la cea mai mare altitudine din România, Transfăgărăşanul, e blocat începând din această dimineaţă din cauza căderilor de pietre de pe versanţi. Drumurile Naţionale au intervenit pentru deblocarea şoselei. Incidentul s-a produs cu circa 3 kilometri înainte de Bâlea Cascadă, sector de drum deschis circulaţiei în această perioadă. Lucrătorii de la Drumuri Naţionale au reuşit să elibereze un sens de mers. "Un fir de pe DN 7C a fost redat circulaţiei, dar drumarii nu pot estima în cât timp vor reuşi deblocarea completă a şoselei, pentru că operaţiunea de înlăturare a pietrelor este extrem de dificilă, din cauza vremii şi a bucăţilor mari de piatră care au căzut", a spus Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, citată de Mediafax.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus