Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Intrebari pentru Johannis

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, va fi prezent astăzi, de la ora 18.20, la emisiunea Sibiul în Realitate a postului de televiziune Realitatea TV Sibiu, pentru a discuta despre măsurile anti-criză propuse de Guvernul Boc. Puteți posta aici întrebările pe care aţi dori să le puneţi primarului Johannis. Toate răspunsurile, chiar şi cele la care nu va putea răspunde în timpul emisiunii, le puteţi citi luni, în Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

27 comentarii

x2

Acum 13 ani

Ar trebui ca sa se implice mai mult la Tursib.o sugestie care va rog sa i-o aduce-ti la cunsotiinta.Murim de cald in autobuze,si macar urmatoarele 10 sa fie cu aer conditionat si cu podea joasa.Nu de alta dar am vazut o multime de oameni cu handicap care nu au putut sa se urce in faimoasele autobuze din 2007,chiar daca au acel dispozitiv.Cred ca stie si el cum sunt autobuzele in Germania.Mai multa implicare nu ar strica.
Raspunde

alexandra

Acum 13 ani

as dori sa il intrebati pe dl primar cat mai trebuie sa suportam situatia drumului blocat de blocurile turn ale lui Carabulea. este inadmisibil ca primaria nu face absolut nimic in aceasta privinta, va multumesc
Raspunde

Alexandru M.

Acum 13 ani

De ce a crescut salariile celor de la primarie ?
Raspunde

biciu

Acum 13 ani

da ce face primaru sambata la realitatea?
Raspunde

dani

Acum 13 ani

Se considera mai capabil decat Boc? Si daca da , ce-l face sa creada asta? Si daca nu. de ce nu sta dracului jos cand este rugat sa se aseze?
Raspunde

MUNTEANU C.

Acum 13 ani

Când se vor vinde şi celelalte locuinţe ANL?
Raspunde

Anda

Acum 13 ani

Cum putem sa-l ajutam sa ajunga presedintele tarii si sa ne scoata din mizeria asta?
Raspunde

Sonia

Acum 13 ani

Achizitia a 100 de terminale cu 2,5 milioane lei (250000/buc) este o masura de criza, sau s-a inspirat dupa Loganurile de 70000 de euro ale politiei ?
Raspunde

Iancu

Acum 13 ani

Cunosc persoane din primaria Sibiu care castiga peste 3.000 de ron net si care au primit locuinte ANL. Aceste persoane se bateau cu pumnul in piept facand greva ca li se scade salariul. Am cateva intrebari pentru domnul primar: 1. Cati angajati avea primaria Sibiu cand a candidat dansul si cati are acum? 2. Primaria are deficit sau excedent de angajati? 3. Care este cel mai mic venit al unui angajat din primaria Sibiu? Atentie, venit (salariu plus sporuri). 4. Cati bani sunt cheltuiti cu Politia comunitara in fiecare luna? 5. De ce nu sunt afisate pe pagina de internet toate autorizatiile care sunt semnate de primar? Fiecare autorizatie si refuz de autorizatie. Sunt refuzate o multime de autorizatii, fara motive intemeiate. N-ai unde sa te duci, n-ai ce face. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Raspunde

callas

Acum 13 ani

concret ar trebui intrebat ce ar fi facut el altfel decat guvernul actual pentru a preintampina si a invinge criza grava cu care se confrunta Europa. Asta pentru ca si-a exprimat public dezamagirea pentru masurile luate si a lasat impresia ca ar fi avut solutii mai bune.
Raspunde

alexandru

Acum 13 ani

alexandrei: da' cu ce te deranjeaza pe tine, soro, chestia asta? vroiai sa ti-o tragi chiar acolo, ori nu-ti plac gemenii?
Raspunde

Diana

Acum 13 ani

d-le primar va invit in cartierul Valea Aurie la plimbare pe jos, la "piata" sau pur si simplu.Este acest cartier parte din orasul al carui primar sunteti?
Raspunde

Tot Diana

Acum 13 ani

Am uitat sa va spun: s-aveti pantofi cu talpa foarte groasa pentru ca s-ar putea sa ramaneti descult.
Raspunde

Ion

Acum 13 ani

Pavajul de pe N. Balcescu, mai precis partea centrala cu piatra cubica, este in garantie? Daca continua sa se deterioreze in ritmul asta, in 2-3 ani va trebui schimbata complet. Pacat.
Raspunde

Marin Ion

Acum 13 ani

A dat din bani publici aproape 2 milioane euro pentru Festivalul lui Chiriac. Mai mult decat se colecteaza de la cetateni din impozite pe cladiri si terenuri. Intrebarea este : Cum comenteaza spectacolul cu numele : ZIUA FUTUTĂ A LUI NILS prezent in programul festivalului inclusiv pe site-ul oficial al festivalului ?
Raspunde

florin

Acum 13 ani

de ce nu tine audiente? macar una la doua saptamani... dar nu niciodata
Raspunde

iulian

Acum 13 ani

d-nul nistor, secretarul primariei este un om pervers si rau... un astfel de om nu are ce cauta in aceasta functie... macar mutati-l la serviciul juridic inapoi, sa nu mai faca necazuri la atatia oameni... intrebarea e nu -l concediati?
Raspunde

iulian

Acum 13 ani

inca ceva...ce opinie aveti despre averea fabuloasa stransa de 2 functionari "amarati" si anume fam. Panzar? se poate vedea in declaratia de avere
Raspunde

hi

Acum 13 ani

Tare, dom primar, dati cautare pe Google: familia panzar din primaria sibiu
Raspunde

x2

Acum 13 ani

Nu era vorba de limuzina!Ci pur si simplu de confort sporit.Podea joasa inseamna autobuze fara acele ,,scari,,Si nu sunt mai scumpe decat cele ,,comuniste,,!!!
Raspunde

Klaus

Acum 13 ani

Va candida la urmatoarele alegeri prezidentiale?
Raspunde

socialistul

Acum 13 ani

Pana cand vom suporta, noi cei din Sibiu, ca primarul sa fie pazit 24 de ore din 24 de catre 2 politisti comunitari care stau vizavi de casa primarului de pe str. Balea si-si petrec ziua intr-o masina apartinand politiei comunitare sibiene. Toate pe banii publici
Raspunde

alexandru 2

Acum 13 ani

evident ca alexandru cel cu comentariul obscen cu gemenii este de la atlassib, dupa ip-ul lui de la newsletter.atlassib.ro ca sa vezi cum isi sapa unii imaginea firmei lor
Raspunde

diana

Acum 13 ani

Cum de cresc salariile angajatilor primariei,cind primaria Sibiu este datoare vinduta?
Raspunde

george

Acum 13 ani

Cat timp trebuie sa mai suportam situatia deplorabila a drumurilor din Orasul de Jos, mai exact zona Piata Cluj, Tiglari, Terezian ??? Ca sincer este bataie de joc ca de mai bine de un an suntem in aceeasi situatie si ne stricam masinile.
Raspunde

cadrilater

Acum 13 ani

n-am citit nici un raspuns, la televizor nu ma uit, deci intrebarile au fost de pamplezir?
Raspunde

silviu

Acum 13 ani

De acord cu George . In aceiasi situatie este si Aleea Filozofiilor unde dupa ce s- au incheiat lucrarile de reabilitare a canalizarii si a pluvialului stradal, strada a fost abandonata facindu-se niste cratere ca pe luna. Ne rupem masinile , ne tocim nervii, cu toate ca taxele si datoriile catre municipalitate ni le onoram! Nu mai zic ca pe aceiasi strada se afla si Sanatoriul de Boli Pulmonare care are nevoie de liniste ,,curatenie ,aer curat si nu de ce iti ofera strada in prezent.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus